JARMARK SEDLČANSKÉHO UČILIŠTĚ PŘILÁKAL STOVKY NÁVŠTĚVNÍKŮ

07. 02. 2018

Kromě cukrářských výrobků šly na odbyt také produkty zahradníků – adventní věnce na položení i na dveře, vánoční aranžmá, jmelí, partery, svícny, vázané stromky nebo různé vánoční přízdoby. Pozadu nezůstaly ani kadeřnice, které představily slavnostní účesy a zájemci se od nich mohli nechat učesat či ostříhat.

Vedení školy přizvalo na akci i několik firem, s nimiž učiliště spolupracuje. Své výrobky nabízela biofarma z Benešovska, výrobci šperků, domácích marmelád, medoviny, keramiky či medu a také klienti Nalžovického zámku. Ve školní restauraci bylo pro návštěvníky připraveno speciální adventní menu, teplé i studené občerstvení nabízela také školní jídelna.

„Jarmark jsme spojili i se dnem otevřených dveří. Zájemci o studium si mohli prohlédnout pracoviště, kde viděli praktické ukázky činností, a blíže tak poznali práce cukrářů, kuchařů, zahradníků, kadeřníků, opravářů zemědělských strojů, mechanizátorů lesní výroby nebo zámečníků. Otevřen byl i domov mládeže,“ uvedl ředitel učiliště Jiří Kolín s tím, že další dny otevřených dveří se budou konat 20. prosince 2017 a 19. ledna 2018.

INFORMACE

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁNÍ

ŠKOLA SE ZAPOJILA DO PROJEKTU EU OPVK
„PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM"