ŽÁCI SEDLČANSKÉHO UČILIŠTĚ VYŘEZÁVALI MANGA, JABLKA I RAJČATA

07. 02. 2018

Tento dvojnásobný vítěz světové Kuchařské olympiády a pravidelný účastník mezinárodních gastronomických soutěží učil žáky vyřezávat ovoce (mango, jablko, pomeranč) i zeleninu (pórek, paprika, rajče, mrkev, ředkvička, bílá ředkev). Zároveň je seznamoval s použitím těchto výrobků, které mohou sloužit jako cukrářské ozdoby či dekorace ke zdobení mís na společenských akcích nebo firemních a soukromých večírcích.

Účastníci absolvovali první, základní kurz, Luděk Procházka jich nabízí mnohem víc, druhý se týká například vyřezávání melounů. Pokud bude o další kurzy, které nejsou určeny jen žákům učiliště, ale i široké veřejnosti, zájem, škola je ráda zorganizuje. Prozatím každý absolvent získal osvědčení, na certifikát má nárok až po více kurzech.

INFORMACE

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁNÍ

ŠKOLA SE ZAPOJILA DO PROJEKTU EU OPVK
„PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM"